Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται πως πήρε την απόφαση να «ξεφορτωθεί» τα κιλά που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα στο περιοδικό «Down Town» καθώς και για το αν είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο.

Ερωτηθείς για το πώς πήρε την απόφαση να χάσει κιλά ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι ήταν κάτι που ήθελε να κάνει και ότι το προσπαθούσε πολλά χρόνια. «Με απασχολούσε καιρό και γι’ αυτό δεν έπαιρνα ρούχα. Όταν τέλειωσε το πρωινό είπα στο Γιώργο Μουλίνο “απλά φτιάξε με” και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Σε αυτό το γεγονός με βοήθησε το γεγονός ότι είχα μια ερωτική απογοήτευση. Κάποια στεναχώρια που πέρασα με μια κοπέλα, που σε βοηθάει να μην τρως».

Όσο για τη σχέση που τον πλήγωσε δήλωσε: «Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ήμασταν μαζί, σημασία έχει ότι τέλειωσε. Τα τελευταία πέντε χρόνια είχα φτάσει να πάρω γύρω στα είκοσι κιλά επιπλέον. Από το καλοκαίρι πήρα την απόφαση άλλαξα πολλές συνήθειες μου και μέχρι σήμερα έχω χάσει 14 κιλά».

Δηλώνει ότι αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένο και ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν είναι θέμα χρόνου γιατί πιστεύω, ότι αν θες , τον άνθρωπό σου τον βλέπεις. Είχα μια σχέση το χειμώνα και παρόλο που κοιμόμουν μία ώρα, το ήθελα ,το επιζητούσα. Απαιτώ ελάχιστα από τις σχέσεις μου, είμαι καλόβολος, δε ζηλεύω».

Αποκάλυψε ότι έχει μάθει να βλέπει τον άνθρωπό του σα «γεννήτρια». «Αν πάω έστω για δύο ώρες στον άνθρωπό μου, γεμίζω τις μπαταρίες μου και έχω όρεξη για άλλα δύο εικοσιτετράωρα. Λειτουργώ έτσι .Αν γίνει καμιά στραβή και επειδή είμαι παίκτης της ψυχολογίας, μπορεί να με ρίξει ψυχολογικά και να γίνω χώμα».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του μετά από δέκα χρόνια απάντησε ότι «όλο αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης. Γι’ αυτό και δίνω βάση και στο διδακτορικό μου, γράφω, διαβάζω πολύ».