Τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από την επί 31 χρόνια σύζυγό του Σάρον διαψεύδει, μέσω Facebook, ο βρετανός ρόκερ Όζι Όσμπορν.

Η διάψευση του διάσημου πρώην τραγουδιστή των θρυλικών Μπλακ Σάμπαθ, ήρθε μια ημέρα αφότου η εφημερίδα Daily Mail, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου εμφανίζεται η Σάρον, χωρίς το γαμήλιο δαχτυλίδι της, να μετακομίζει σε νέο σπίτι.

«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πίνω και παίρνω ναρκωτικά. Βρισκόμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος και ήμουν μ… σε αυτούς που αγαπώ περισσότερο, στην οικογένειά μου. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που εδώ και 44 μέρες είμαι νηφάλιος.

Εγώ και η Σάρον δεν παίρνουμε διαζύγιο. Απλά προσπαθώ να είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Θα ήθελα να απολογηθώ στη Σάρον, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες στην μπάντα μου για την τρελή συμπεριφορά μου αυτή την περίοδο. Και στους θαυμαστές μου» έγραφε ο Όσμπορν στο προφίλ του στο Facebook.

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα TMZ.com, ειδικευμένη σε θέματα διασημοτήτων, έγραψε ότι ναι μεν το ζευγάρι ζει χωριστά, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για διαζύγιο προς το παρόν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1982 και η πύρινη σχέση τους είχε εκφραστεί μέσω του πρωτοποριακού TV reality show «The Osbournes», το οποίο προβλήθηκε το διάστημα 2002-2005.