Για την καθημερινότητά της, για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την ξαφνική δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της αλλά και τη συνεργασία της με το «Μες την Καλή Χαρά» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην «Ελένη».

Κατά την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξέφρασε την αμηχανία της λέγοντας πως νιώθει περίεργα γιατί «αυτό το πλατό μου θυμίζει πολλά πράγματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω, απλά αυτή τη φορά είναι διαφορετική η ιδιότητά μου».

Πώς αισθάνεται πλέον που συμμετέχει στην εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά». «Δεν μπορούσα στην αρχή να συνειδητοποιήσω ότι βρισκόμουν στον αέρα και ότι μας παρακολουθεί τόσος κόσμος. Δεν είναι ότι πατάω και γερά στα πόδια μου πλέον. Αλλά το τρακ των πρώτων εκπομπών δεν το ‘χω. Πλέον, νιώθω άνετα με τα παιδιά, γελάμε, τσιμπάμε κάτι, παίρνουμε πρωινό, είναι ωραία».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πώς ένιωσε όταν της έγινε η πρόταση για την εκπομπή.

«Ένιωσα απέραντη χαρά, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Δεν το είπα πουθενά μάλιστα, γιατί δεν το πίστευα! Δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω, αλλά ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός μου και σκεφτόμουνα μόνο τα θετικά. Δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν. Ακόμα και στη μαμά μου το είπα μισή ώρα πριν την πρεμιέρα! Της είπα “βάλε Alpha στις 10”. Φοβόμουν μέχρι τελευταία στιγμή ότι κάτι μπορεί να χαλάσει. Όταν τελείωσε η πρώτη εκπομπή, δεν συνειδητοποίησα κάτι. Από την πρώτη μέρα ξεκίνησα με μικρό ρόλο, ήταν πειραματικός. Ξεκίνησα να λέω περίεργες ειδήσεις με τον Παύλο. Και έτρεμα σαν το ψάρι!».

Πώς έφτασε, όμως, από τη Ρόδο στην Αθήνα και στη συνέχεια στην τηλεόραση του Alpha; «Έδωσα εξετάσεις στην τρίτη λυκείου και πέρασα στη φιλοσοφική, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήθελα να γίνω δασκάλα, δεν είχα βρει κάτι να μου άρεσε περισσότερο. Δεν ήμουν παιδί που είχα όραμα από μικρό να γίνω κάτι. […] Δεν είχα κανέναν γνωστό όταν ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Ήμουν ολομόναχη. Με είχε φέρει η μαμά στην Αθήνα, μου βρήκε μια γκαρσονιέρα 30 τετραγωνικών πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο. Και μετά με αφήνει και φεύγει, μου είπε τα λεωφορεία που πρέπει να χρησιμοποιώ και να προσέχω. Δεν μπορούσε να μείνει περισσότερο από τρεις μέρες γιατί δεν είχε άδεια από την δουλειά της».