Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Demi Moore. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι τρεις κόρες της Rumer, Scout και Tallulah έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί της καθώς θέλουν να βρουν την ηρεμία τους όπως οι ίδιες λένε.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάσημη ηθοποιός έχει γίνει στην κυριολεξία κουρέλι από την αδιαφορία των παιδιών της και μάλιστα έχει προσπαθήσει άπειρες φορές να έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω τηλεφώνου ακόμα και e-mail χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι.


Τα πράγματα τώρα δείχνουν να χειροτερεύουν καθώς οι τρεις νεαρές Willis σκέφτονται πολύ σοβαρά να της κάνουν… ασφαλιστικά μέτρα γιατί η μαμά τους τις ενοχλεί και θέλουν την ησυχία τους.

Από την πλευρά του, νομικός σύμβουλος υποστηρίζει: «Είναι αδύνατο να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα στην ίδια σου την μητέρα μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να σου τηλεφωνήσει. Αν ήταν έτσι, τότε οι περισσότερες οικογένειες θα βρίσκονταν στα δικαστήρια»!

Η κατρακύλα της σχέσης ανάμεσα στην Demi και τις τρεις κόρες της, ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, ως γνωστόν, μετά το διαζύγιό της από τον Ashton Kutcher. Μπορεί οι κόρες της να στάθηκαν στο πλευρό της όσο η μαμά τους νοσηλευόταν σε κλινική όμως τώρα που βεβαιώθηκαν ότι πατάει πια στα πόδια της έφυγαν από το σπίτι και πήγαν να ζήσουν με τον πατέρα τους Bruce Willis.

Η διάσημη ηθοποιός είναι συντετριμμένη ενώ οι φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, δείχνουν έναν άνθρωπο δυστυχισμένο.