Είναι μία από τις σέξι τραγουδίστριες που κάνει θραύση αυτή την εποχή και με το ταλέντο της που είναι αναμφισβήτητο αλλά και με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις.

Κι όμως η Rihanna κάποτε υπήρξε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με πλεξούδες που έπαιζε ξέγνοιαστη με τα αδέλφια και τους φίλους της στην Bridgetown των νησιών Μπαρμπέιντος.

Το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια που μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή της RiRi.

Σε μία από αυτές η τραγουδίστρια είναι δεν είναι τεσσάρων χρονών και ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον αδελφό της Rorrey που τον περνάει μόλις δύο χρόνια.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 1992 έξω από το σπίτι της Rihanna στα Μπαρμπέιντος και πίσω από αυτήν και τον αδελφό της στέκονται η μητέρα της Monica και ο πατέρας της Ronald.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Rihanna είναι εννιά ετών και χαμογελά πονηρά στο φακό μαζί με την ξαδέλφη της Noelle η οποία πάντα τη θαύμαζε για την ισχυρή της θέληση και το πείσμα της.

Η Rihanna μεγάλωσε στο Westbury New Road και όλη την ώρα χόρευε και τραγουδούσε στο χωματόδρομο έξω από το σπίτι της.

Τώρα όμως στο σπίτι αυτό δεν μένει κανείς. Η οικογένειά της μετακόμισε πριν από επτά χρόνια, όμως παρ’ όλ’ αυτά, ταξί με τουρίστες περνάνε πάντα από εκεί, αφού όλοι θέλουν να δουν το μέρος που μεγάλωσε η Rihanna.