Από τότε που η έγκυος Demi Moore ξεπέρασε τα όρια κάνοντας γυμνή φωτογράφιση στο εξώφυλλο του Vanity Fair, πολλές είναι οι διασημότητες που έχουν προσπαθήσει να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μία από αυτές η τηλεπερσόνα Chantelle Houghton η οποία φόρεσε μόνο ένα άσπρο σεντόνι με την φουσκωμένη κοιλιά της να εξέχει, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό.



Η 28χρονη, η οποία περιμένει μια κόρη από τον Alex Reid, μίλησε για το πρόβλημα με την καρδιά της και τους φόβους της ότι μπορεί να πεθάνει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Οι γιατροί ανακάλυψαν το πρόβλημα με την υγεία της μόλις τον περασμένο μήνα. Η Chantelle πάσχει από καρδιακή αρρυθμία. Η καρδιά της φτάνει στους 256 παλμούς ανά λεπτό, όταν ο μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ 60 και 90.

Δεν μπορεί να πάρει κανένα φάρμακο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ενώ αμέσως μετά τη γέννα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως εξομολογείται στο περιοδικό είναι τρομοκρατημένη καθώς οι μέρες πλησιάζουν και φοβάται μήπως είτε εκείνη είτε το μωρό πάθουν κάτι κατά τη διάρκεια της γέννας.