Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Αγίου Δημητρίου. Θύμα του θανατηφόρου τροχαίου είναι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60-70 ετών, ο οποίος παρασύρθηκε από ταξί.

Αδιευκρίνιστες είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα και η ταυτότητα του θύματος.

Το ταξί κινούνταν στο ρεύμα με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, ενώ ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από σημείο που δεν φαίνεται να υπάρχει διάβαση πεζών. Το ταξί τον χτύπησε, τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα και τον τραυμάτισε, με τον θάνατο του να διαπιστώνεται στο «Λαϊκό» νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο 39χρονος οδηγός του ταξί παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη, ενώ υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ.

Η Τροχαία Αττικής αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εξακριβώσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως δύο μόλις 24ωρα πριν, ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο είχε σημειωθεί στις 06:05 περίπου στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, όπου ένας πεζός παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για αστυνομικό των ΜΑΤ.