Από τη Μαρίνα Βερνίκου μέχρι την Ειρήνη Κολιδά, πολλές ελληνίδες celebrities έχουν επιλέξει τα premium μαγιό με ελληνική υπογραφή και όνομα εμπνευσμένο από το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι.

Τα μαγιό therinós είναι φτιαγμένα από luxury υλικά, που αγαπούν τις γραμμές της θηλυκότητας και ξέρουν πως να την αναδείξουν τόσο φορεμένα ως beachwear όσο και ως outerwear, συμπληρώνοντας κομψά καλοκαιρινά look.

Η συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024 είναι εμπνευσμένη από τα συναρπαστικά χρώματα των νησιών του Ιονίου Πελάγους. Η νέα συλλογή αποτυπώνει με τέλειο τρόπο την ουσία του καλοκαιριού, αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά του Ιονίου. Από ζωντανά μωβ και μπλε που θυμίζουν τη λαμπερή θάλασσα έως κοραλλί αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα γοητευτικά νησιώτικα σπίτια, κάθε κομμάτι είναι ένα έργο τέχνης, που ενσαρκώνει την ουσία της πολυτελούς αναψυχής.

Η δέσμευση του brand για την άριστη κατασκευή είναι εμφανής σε κάθε κομμάτι και όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη συλλογή SS24 προέρχονται από την Ιταλία, έναν διάσημο κόμβο στην κλωστοϋφαντουργία για την υψηλή ραπτική, ενώ η συλλογή κατασκευάζεται με δεξιοτεχνία στην Ελλάδα. Στη συλλογή SS24, το brand εξερευνά νέες υφές και φινιρίσματα, ενσωματώνοντας πλούσια υφάσματα μπροκάρ και λεπτομέρειες lurex, που προσθέτουν βάθος και κομψότητα σε κάθε σχέδιο.

Kαι η φετινή συλλογή παραμένει διαχρονικά πιστή στην Grecian chic προσωπικότητα του brand, αποτυπώνοντας την ουσία της αβίαστης κομψότητας και του διαχρονικού στυλ.

Oι προτάσεις μας

Grace Brocade in purple $300
Artemida in black and white $290
Muse in magenta $380