Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν η ηθοοποιός Λένα Παπαληγούρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, στην ελιά που έχει στο πρόσωπο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στο επάγγελμα του ηθοποιού.

«Προσπαθώ να κρατάω τον ενθουσιασμό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τον σύζυγό μου, δεν θέλω να το φανταστώ. Δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Μου φαίνεται φρικιαστικό σενάριο! Νιώθω πολύ τυχερή που μου τον έστειλε η ζωή. Του λέω για πλάκα “η ζωή μου έστειλε μπριζόλα”. Ποτέ δεν θα τολμούσα να ονειρευτώ τόσα πράγματα που μου έχει φέρει η ζωή» δήλωσε αρχικά για τον σύζυγό της, Άκη Πάντο.

«Την πρώτη φορά που τον γνώρισα ήταν όταν ήρθε σε μια παράσταση μέσω κοινών φίλων. Την άλλη φορά ήταν σε ένα μπαρ, σε ένα κοινό κάλεσμα και κάτι είπε, μπορεί να είπε “λουλούδι” και κάπως λέω “ωχ”. Είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο που είπε το λάμδα. Συνεχίζει να το λέει έτσι ωραία. Το έχω διακωμωδήσει τόσο που το έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Συνήθως αυτό που ερωτεύομαι είναι αστείο. Μου αρέσει το χιούμορ, είναι ένα από τα βασικά συστατικά της ζωής» συμπλήρωσε για τον σύζυγό της.

«Η ζωή είναι πιο δύσκολη από το θέατρο. Κάπως το λέω και στον εαυτό μου σε μια δύσκολη πρόβα γιατί το χόμπι μας το κάνουμε επάγγελμα. Η πιο δύσκολη στιγμή στην καθημερινότητά μου είναι το να υπάρχεις και να ζεις ως γυναίκα στην Αθήνα, είναι ένα επίτευγμα από μόνο του! Γενικά υπάρχει δρόμος για να κρατηθεί η ισότητα. Όχι μόνο για όλα αυτά με το #metoo και χαίρομαι που άρχισαν να μιλούν οι άνθρωποι. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που δεν έχω ζήσει ακραία εμπειρία. Πλέον μάθαμε να απαντάμε. Εγώ που πριν δεν θα απαντούσα, τώρα θα απαντήσω. Δεν θα το αφήσω να πέσει κάτω. Δεν ξέρω κατά πόσο η κοινωνία είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις γυναίκες, για αυτό και βλέπουμε τις γυναικοκτονίες. Όταν ένα σύστημα δεν μπορεί να τις στηρίξει, δεν έχει πού να πάει να είναι ασφαλής!» δήλωσε η ηθοποιός σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να την αφαιρέσω, ξέρω ότι δυσκολεύω τους διευθυντές φωτογραφίας, στο γύρισμα μπορεί και να τους σπάω τα νεύρα και μου έχουν πει ότι μπορεί να έχω χάσει δουλειές από αυτή» είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα μιλώντας για τη χαρακτηριστική ελιά που έχει ανάμεσα στα μάτια και συνέχισε: «Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι οι ατέλειες μας προσδίδουν μια γοητεία. Και ότι μας κάνει μοναδικούς, μας κάνει και ξεχωριστούς και αυτό είναι το στοιχείο που αγαπάμε πιο πολύ πάνω μας. Οπότε έχω κλείσει ραντεβού πολλές φορές αλλά δεν έχω πάει να τη βγάλω. Έχω κλείσει 3 φορές ραντεβού».