Η dolce vita δεν ταιριάζει στην Κατερίνα Παπουτσάκη. Όπως δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της είναι ολιγαρκής και δεν δίνει αξία στο χρήμα.

«Αυτό που θέλω είναι καλές δουλειές και αυτές ευτυχώς δεν μου έχουν λείψει» απάντησε σε ερώτηση αν της λείπουν τα χρήματα της τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει μπει στο ταμείο ανεργίας ύστερα από καλοκαιρινή περιοδεία στον τελευταίο χρόνο της σχολής.

«Έκτοτε δουλεύω συνέχεια, ευτυχώς. Όμως οι ηθοποιοί που δουλεύουν μόνο στο θέατρο, κάθε τόσο όταν τελειώνει μια παράσταση μπαίνουν στο ταμείο ανεργίας. Το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερα επισφαλές και με τεράστιο ποσοστό ανεργίας».

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης:

Πιστεύεις ότι έχεις παρεξηγηθεί στη δημόσια εικόνα σου;

Με ενδιαφέρει η γνώμη όσων με γνωρίζουν προσωπικά και όσων μου κάνουν την τιμή να δουν τη δουλειά μου και να με κρίνουν για αυτήν.

Αν στην σχέση σου ο καλός σου έμενε άνεργος και απένταρος θα τον συντηρούσες για κάποιους μήνες;

Εννοείται. Σε ένα ζευγάρι το κυρίαρχο είναι η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη του ενός από τον άλλον σε όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα σήμερα που οι συνθήκες γίνονται ολοένα και δυσκολότερες.

Ποια πολυτέλεια έκοψες λόγω κρίσης;

Κυρίως ψώνια πάσης φύσεως.

Ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές κάποιο από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα;

Όχι και ελπίζω όσοι το έκαναν να εκτιμήσουν τις συνθήκες που δημιούργησαν με την διακυβέρνησή τους και να μην το επαναλάβουν διότι είναι απαραίτητη η ριζική αλλαγή αυτής της πολιτικής.

Ποιο είναι το χειρότερο και πιο το καλύτερο πράγμα που σου είπαν στο δρόμο;

«Α, δεν είσαι χοντρή όπως φαίνεσαι στην τηλεόραση» και συμπλήρωσε «δεν στο λέω για κακό!» καταλαβαίνεις ότι αμέσως μετά βάλαμε μαζί τα γέλια! Και το άλλο που συνήθως μου λένε είναι «φαίνεσαι πιο μεγάλη στην τηλεόραση, στην πραγματικότητα όμως καμία σχέση»! Όπως κατάλαβες και τα 2 έχουν και την καλή και την κακή πλευρά.