Οι διάσημοι σταρ του Hollywood επειδή βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, η κάθε τους κίνηση παρατηρείται και καταγράφεται. Μεγάλο θέμα για τα περιοδικά και τα sites είναι φυσικά η ερωτική τους ζωή.

Οι αστέρες του Hollywood όμως δεν φαίνεται να μπορούν να διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τις σχέσης. Άλλοτε όταν οι σχέσεις τελειώνουν, οι δυο πρώην σύντροφοι παραμένουν φίλοι, άλλοτε όμως έχουν άσχημο τέλος. Πολλές είναι περιπτώσεις που οι σταρ έχουν πάρει… εκδίκηση μετά τον χωρισμό.

Για να δούμε λοιπόν μερικές τέτοιες περιπτώσεις…

Η πρώην σύντροφος του Daniel Craig και παραγωγός Satsuki Mitchell, όταν έμαθε ότι ο ηθοποιός την εγκατέλειψε για την Rachel Weisz, του χρέωσε την πιστωτική κάρτα κάνοντας αγορές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Taylor Swift όταν χωρίζει, εμπνέεται και γράφει τραγούδια. Όταν ο Joe Jonas σύμφωνα με πηγές την απάτησε με την Camilla Belle, η Taylor αποφάσισε να τον εκδικηθεί γράφοντας το τραγούδι «Better than Revenge».

Το 2010 η Katy Perry όταν επισκέφθηκε το παλιό της σχολείο για να κάνει μια συναυλία εντόπισε στο κοινό τον σχολικό της έρωτα. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και του απεύθυνε τον λόγο, λέγοντας ότι δεν ήθελε ποτέ να βγει ραντεβού μαζί της και τον κορόιδεψε λέγοντας τι κάνει τώρα στη ζωή του ενώ αυτή είναι μεγάλη σταρ.

Ο Justin Timberlake πήρε την εκδίκηση του όταν έμαθε ότι η Britney Spears τον είχε απατήσει με τον χορευτή της. Ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία μέσα από το τραγούδι του «Cry me a river» να ξεφτιλίσει την Britney, χρησιμοποιώντας το βίντεο κλιπ του μια κοπέλα που της έμοιαζε.

Η Mary Harvey χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να πάρει την εκδίκηση της. Η σύζυγος του κωμικού Steve Harvey δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube, στο οποίο κατέγραφε τους λόγους για τους οποίους έφτασαν στο χωρισμό. Δήλωσε ότι είχε στρέψει το γιο τους εναντίον της και την έδιωξε από το σπίτι τους.