Το να ποζάρει γυμνή με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο φωτογραφικό φακό δε θα ήταν και κάτι καινούριο. Έτσι λοιπόν η Tori Spelling ακόμη κι αν είναι «με την κοιλιά στο στόμα» αποφάσισε να αγοράσει ένα ζευγάρι σέξι, vintage εσώρουχα για την καθιερωμένη φωτογράφιση πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της.

Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός ζήτησε και τη βοήθεια των φίλων της στο twitter γράφοντας: «Πού θα βρει κανείς boho, vintage εσώρουχα στο Λος Άντζελες; Έχουμε τη γνωστή φωτογράφιση και θα ήθελα να έχει αυτό το στυλ».

Η Tori περιμένει να γεννήσει τον Οκτώβριο. Με το σύζυγό της Dean έχει αποκτήσει ένα αγοράκι 4 ετών, τον Liam Aaron και την τρίχρονη Stella Doreen, ενώ όπως έχει δηλώσει είναι πολύ αγχωμένη μητέρα γιατί δεν ξέρει αν κάνει τις σωστές επιλογές για τα παιδιά της.

«Φοβάμαι μην τα θαλασσώσω με τα παιδιά μου. Νόμιζα ότι όταν θα μεγάλωναν λιγάκι πως όλα τα ήταν πιο εύκολα. Αλλά πλέον κάθε στιγμή αναρωτιέμαι αν παίρνω τις σωστές αποφάσεις, αν θέτω όρια όπως πρέπει. Υπάρχουν μέρες που “παλεύω” μέσα μου γιατί θέλω να είμαι καλή μητέρα και νιώθω τύψεις επειδή δουλεύω. Μια μαμά μια μέρα στο σχολείο μου είπε “Α, εσύ δεν έρχεσαι σε καμία συγκέντρωση, δεν πηγαίνεις πουθενά” και αυτό με πλήγωσε πολύ» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Parenting.