«Αισθάνομαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Τα παιδιά μου είναι το μεγάλο μου καμάρι. Κάθε μέρα, ανακαλύπτω κάτι νέο σε αυτά που με κάνει ευτυχισμένο» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στη μεξικανική εφημερίδα Reforma.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο θέρετρο Κανκούν για να προωθήσει την τελευταία του ταινία, Moneyball.

Τα έξι παιδιά που έχει ο Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί ήταν μαζί του στο Μεξικό και πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ο 47χρονος Πιτ είπε ότι η Τζολί είναι πολύ καλή στο να οργανώνει την οικογένεια. «Μονίμως επικρατεί χάος, αλλά μου αρέσει» δήλωσε ο Πιτ.

Όπως είπε ο ίδιος, η ταινία Moneyball είναι περισσότερο δραματική παρά μία ταινία για το μπέιζμπολ: «Αφορά πολύ περισσότερο τα συναισθήματα και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δοκιμάζουν το προσωπικό τους σύστημα αξιών».

Η ταινία αφηγείται τη ζωή του πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, Μπίλι Μπιν (τον οποίον υποδύεται ο Πιτ), που έγινε επικεφαλής της ομάδας Oakland Athletics.

Ο Μπιν κατάφερε να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική, παρά τα περιορισμένα κονδύλια που διέθετε, χρησιμοποιώντας μία πρωτότυπη τεχνική ανάλυσης μέσω υπολογιστή.