Το ζευγάρι που μονοπωλεί φέτος το ενδιαφέρον της showbiz, η Σακίρα και ο Πικέ, κατέφθασε σήμερα στη χώρα μας για διακοπές.

Προορισμός τους δεν ήταν άλλος από το «νησί των ανέμων», τη Μύκονο όπου σκοπεύουν να μείνουν για μία εβδομάδα σε πολυτελή σουίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής Ευρώπης ταξίδεψαν κατευθείαν από την Ισπανία, με ιδιωτικό αεροπλάνο και προσγειώθηκαν στο νησί σε πολύ προχωρημένη ώρα.
Ήταν φανερό ότι προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού την ώρα που το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε σχεδόν κανείς εκεί ενώ τα περισσότερα φώτα ήταν σβηστά.

Οι αποσκευές τους(οκτώ βαλίτσες συνολικά), μεταφέρθηκαν με δύο μαύρα τζιπ ενώ το ζευγάρι παρέμεινε μέσα στο αεροσκάφος για περίπου 10 λεπτά μετά την προσγείωση ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν παρακολουθεί κανείς.

Αυτοί πάντως που τους είδαν, μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ήταν –σχετικά- απλά ντυμένοι και οι δύο, με τον Ζεράρ Πικέ να φοράει τζιν παντελόνι και πουκάμισο και τη Σακίρα επίσης τζην και 12ποντη γόβα…