Η ντίβα της ποπ ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στις 24 Ιουλίου στην κατεχόμενη Κύπρο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις διαμαρτυρίες χιλιάδων Ελλήνων από όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου για αυτή της την απόφαση. Η Jennifer Lopez κατά κόσμων JLo θα πραγματοποιούσε μία συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο, στα πλαίσια των εγκαινίων ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας. Ταυτόχρονα θα γιόρταζε μαζί με τον άντρα της Marc Antony και τα παιδιά της τα 41α γενέθλιά της.

Σήμερα το πρωί η JLo μέσα από την ιστοσελίδα της έγραψε ότι «ποτέ εν γνώσει μου δεν θα υποστήριζα οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων μου ήταν να αποσυρθώ από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ σε Ευρώπη και Αμερική είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το θέμα, κρίνοντας την Jennifer Lopez αρνητικά, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας σε δεκάδες site, γεγονός που συνετέλεσε στην απόφασή της να ακυρώσει αυτή τη συναυλία, φοβούμενη το εμπάργκο στους δίσκους της.

Σε περίπτωση που η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια πραγματοποιούσε αυτή τη συναυλία, αυτό θα ήταν και μία αναγνώριση του ψευδοκράτους καθώς και η ιδανική αφορμή για την κατεχόμενη Κύπρο να συνδυάσει την παρουσία της με τους εορτασμούς για την εισβολή!

Τέλος καλό, όλα καλά!