Στη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρας, και στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Μέσω της εκπομπής της «Happy Day» η παρουσιάστρια μίλησε και για τη στάση του συντρόφου της Ντέμη σε αυτή την κατάσταση.
Αρχικά, η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού, το οποίο δεν επιθυμεί να στρέφονται τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφος του Ντέμη μετά τον χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή έδινε ή μπορεί να δίνει ακόμη μια μάχη με τον καρκίνο. Ξέρω όμως πως έχει φανεί πολύ δυνατή και μαχήτρια. Χθες που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου αποφάσισε να μιλήσει στον κόσμο. Πριν μερικούς μήνες που ανέβασε μια φωτογραφία με κοντά μαλλιά, μίλησαν για το πόσο της πηγαίνουν – δεν ήξεραν πολλοί άνθρωποι τι περνάει. Είχε επιλέξει να το κρατήσει σε πολύ κλειστό κύκλο».
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε «βράχος» στο πλευρό της συντρόφου του, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Αυτό που ξέρω από ανθρώπους που είναι κοντά στο ζευγάρι είναι ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης της στάθηκε πάρα πολύ δυνατά, έμπρακτα και ήταν πολύ κοντά της. Την υποστήριξε, της έδωσε αγάπη και μάλιστα στάθηκε βράχος δίπλα της στις δυσκολίες. Το ζευγάρι με το που γνωρίστηκε και άρχισε να ερωτεύεται και να ζει έναν παθιασμένο έρωτα, ήρθε αυτή η δοκιμασία, αλλά είναι και οι δύο πάρα πολύ δυνατοί. Ένα πολύ ωραίο μήνυμα από ένα νέο πλάσμα».
Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ανάρτησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. «Είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.