Η σχέση τους μετρά σχεδόν δύο χρόνια και η κοινή τους απόφαση να παντρευτούν ήρθε μέσα στους πρώτους τρείς μήνες που έγιναν ζευγάρι.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη τον φετινό Ιούλιο.

«Μη με ρωτάς πού και πώς, δεν ξέρω, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, δεν ξέρουμε καν πού θα γίνει ο γάμος. Στη Θεσσαλονίκη; Στην Αθήνα; Στα Χανιά; Θα δούμε. Να σκεφτείς πως σε μία πρώτη απόπειρα να φτιάξουμε μια λίστα καλεσμένων μετρήσαμε στα 700 άτομα. Μπορώ τώρα εγώ, που είμαι το άγχος το ίδιο, να κάνω έναν τόσο μεγάλο γάμο; Θα αρρωστήσω, θα βγάλω εκζέματα παντού. Τι θα απογίνω;» δήλωσε με χιούμορ στο περιοδικό «Down Town.

Η παρουσιάστρια απαντά και σε ερώτημα της δημοσιογράφου αν η πρόταση γάμου ήταν ροκ, μιας και ο Κρατερός Κατσούλης είναι αρκετά ανατρεπτικός. «Θα σου πω απλώς πως δεν μου αγόρασε καν μονόπετρο – ίσως επειδή, δικαιολογημένα, θεώρησε πως κι εγώ δεν θα το ήθελα. Μου πήρε αυτές τις δύο βέρες, που τις φοράω συνέχεια. Εντάξει, είχε διοργανώσει κάτι που του πήγε ευτυχώς καλά, παρόλο που παραλίγο να στραβώσει και να πάει όλο το project «πρόταση γάμου» στράφι».

Όσον αφορά το νυφικό της η ίδια δήλωσε: «Το μόνο που θέλω είναι να είναι άνετο για να μπορώ να χορεύω όλη νύχτα. Αυτό είναι και το μόνο που έχω φανταστεί από το γάμο μου: τους γονείς μου να με δίνουν στον Κρατερό και μετά στο γλέντι να χορεύω το «Μήλο μου κόκκινο» με τον μπαμπά μου».