Για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του μίλησε το πρωί της Κυριακής 27/10 ο Κώστας Σόμμερ. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα δύσκολο διαζύγιο» τόνισε και συμπλήρωσε: «Το να μην βλέπω τα παιδιά μου ή να έχω μια σύντροφο η οποία ίσως να εκμεταλλευτεί τα παιδιά μου, μια τέτοια ιδέα με πανικοβάλλει σε… βαθμό κακουργήματος».

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» και αναφέρθηκε στη μετάβαση από την εργένικη ζωή στην οικογενειακή εξηγώντας: «Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίον μπορείς να συνεννοηθείς και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο γιατί αλλάζουν ισορροπίες, πράγματα, προτεραιότητες από αν είμαστε οι δυο μας, ένα ζευγάρι, και διαφορετικό μια οικογένεια με παιδιά».

«Αλλάζουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι λίγο πιο μεγάλος θεωρώ ότι έχεις την ικανότητα να διαβάσεις 5 πράγματα από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για το πώς μπορείς εσύ να συνεννοηθείς μαζί του. Εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια πάντα. Έζησα καλά και από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό, όσο να σου κάνει κλικ ο άνθρωπος και να μπορείς να μπεις σε αυτό.

Για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο» είπε.

«Έχω πει ότι το παιδί είναι σαν μεγεθυντικός φακός. Αν υπάρχει πρόβλημα, το πρόβλημα γίνεται πιο μεγάλο. Αν υπάρχει υγεία στη σχέση αυτό πάλι θα γίνει πιο μεγάλο» σημείωσε κλείνοντας.