Στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου η Μαρία Αντωνά, μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον θάνατο της μητέρας της. Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε τόσο για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και για τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η ζωή έτσι είναι, είναι γεμάτη εναλλαγές. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι προορισμένος να αντιμετωπίζει κάθε φορά και με δυσκολία με έναν τρόπο μαγικό. Καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι τη δύναμή σου όταν σου έρχονται κάποια πράγματα. Εμένα μου έχει συμβεί αυτό στη ζωή μου και με έχει βοηθήσει να καταλάβω τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία. Καλά που μου ήρθαν αυτά τα πράγματα για να μπορέσω να εκτιμήσω πολύ σημαντικά πράγματα», δήλωσε αρχικά η Μαρία Αντωνά και πρόσθεσε: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε εμένα”. Το κύριο συναισθήματα είναι να κρατήσω την ψυχραιμία και τη λογική μου ώστε να κοιτάξω την επόμενη ημέρα».

Η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο είχε σκοπό να παντρευτεί. «Το πιο σημαντικό στις σχέσεις και η ποιότητα στις σχέσεις πάντα φαίνεται στο τέλος. Έχω μάθει σε μία σχέση να σέβομαι τον εαυτό μου, τα χρόνια και την επιλογή μου. Οποιαδήποτε κι αν ήταν αυτή και οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή. Θεωρώ ότι αυτό που άρμοζε στη Μαρία ήταν αξιοπρέπεια. Να μπόρέσω να χειριστώ την κατάσταση όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Να μην δώσω δικαιώματα ή τροφή για περισσότερα σχόλια. Δεν είμαι από του ανθρώπους που θέλει να δίνει δικαιώματα», τόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Αναφορικά με τα σχόλια ότι εκείνος διατηρούσε παράλληλη σχέση, όσο εκείνη ήταν στο «Survivor», η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ακούω σχόλια, τα οποία μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστα. Αλλά δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη λογική. Από τη στιγμή που διαπίστωσα πράγματα που δεν μου άρεσαν, θεώρησα ότι έπρεπε να κοιτάξω την επόμενη ημέρα. Την πορεία και την εξέλιξη της Μαρίας».

Η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο. Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πράγματι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά. 

Και συνέχισε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα, το μέλλον και ο Θεός δεν το ξέρουμε. Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Δεν ξέρω πως θα είναι αυτός ο ρόλος. Σίγουρα σαν γυναίκα φαντάζομαι τη ζωή μας σε κάτι όμορφο και ωραίο. Είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου».

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα καθόλου για αυτή τη σχέση μου γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά.

«Λύγισε» on air για τη μητέρα της

«Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων, ούτε με το τι θα φορέσεις, ούτε με το πού θα πας. Κι επειδή βλέπω τις φωτογραφίες της μητέρας μου, έχω συγκινηθεί πολύ» δήλωσε η Μαρία Αντωνά, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν θέλουμε να εκβιάσουμε τη συγκίνησή σου» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε την απίστευτη ομοιότητα που είχε η Μαρία Αντωνά με τη μητέρα της, η οποία πέθανε πρόσφατα.

«Το αγαπημένο χρώμα της μητέρας μου είναι αυτό που φοράω, το φόρεσα και θέλω να το φοράω» συμπλήρωσε η ραδιοφωνική παραγωγός.