Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησαν για την τηλεόραση και τους δημοσιογράφους.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το πώς αισθάνεται που απέχει φέτος από την τηλεόραση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μια χαρά, ήρεμα. Μια χαρά, ήρεμα γιατί βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα περισσότερο, οπότε τέλεια. Δεν τα παρακολουθώ, οπότε ακόμα καλύτερα. Έτσι όπως είναι δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση».

Η Ιωάννα Τούνη από την πλευρά της τόνισε φανερά ενοχλημένη: «Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα».

Τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμπλήρωσε: «Δόξα τω Θεώ είχα προτάσεις για την τηλεόραση, αν ήθελα θα μπορούσα να συνεχίσω κάπου. Ωστόσο, θεώρησα πως το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι και το κομμάτι της ψυχικής μου ηρεμίας, είναι να είμαι με την οικογένειά μου και να ασχολούμαι με τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες».