Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για την κατάσταση της τηλεόρασης στην Ελλάδα και τα προβλήματα που, κατά τη γνώμη της, υφίστανται. Επιπλέον η ηθοποιός, αναφέρθηκε στο TikTok, δηλώνοντας πως προετοιμάζεται για την πιθανότητα να εξασφαλίσει χορηγία.

«Στο TikTok μιλάμε κανονικά. Αυτό με την τηλεόραση, όπου δεν μπορείς να πεις τίποτα… Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν υπάρχουν κωμωδίες. Πέρα από το γεγονός ότι αυτοί που επιλέγουν τις σειρές στα κανάλια είναι σχεδόν άσχετοι. Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση πρέπει να καταλάβει ότι δεν τη βλέπει κανείς. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο της πρόβλημα. Είναι σαν να είναι κάποιος σε κώμα στην εντατική και περιμένεις να ξυπνήσει, αλλά και τότε, σε τι κατάσταση θα είναι;» τόνισε η ηθοποιός.

«Οι άνθρωποι μιλούν ελεύθερα και ξαφνικά βλέπουμε την τηλεόραση να παρουσιάζει σειρές εποχής. Αν κάποιος προσγειωνόταν στην Ελλάδα το 2024, θα νόμιζε ότι δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι και ότι οι νέοι αποκλείεται να διασκεδάζουν. Ότι μένουν κλεισμένοι στο σπίτι, κλαίγοντας, φτωχοί και δυστυχισμένοι» πρόσθεσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.