Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε χθες βράδυ, 15 Οκτωβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο. Aπό το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά.

Η 25χρονη σύντροφος του τραγουδιστή έφτασε στο Ηρώδειο φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Μιράντα Πατέρα. O Kωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια γλυκιά αναφορά στην αγαπημένη του όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι εσύ».

Αλεξάνδρα Νίκα - Μιράντα Πατέρα

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού, Βασίλης, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το εγγόνι που περιμένει.« Βέβαια και είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς, αλίμονο. Πάντα τον απολαμβάνω. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό, οπότε το χαίρομαι κι εγώ. Του εύχομαι να είναι καλός μπαμπάς, γιατί αγαπάει τον θεσμό της οικογένειας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του τραγουδιστή αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, σχολιάζοντας: Όπως θέλουν να το βγάλουν αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Ναι, αγοράκι είναι.