Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στο Λονδίνο και συνάντησε τον τραγουδιστή στο «Royal Albert Hall», λίγο πριν από τη sold out συναυλία του στην Αγγλία.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τις φήμες που θέλουν να είναι έγκυος η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο τραγουδιστής απάντησε: «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν, εγώ θα το σεβαστώ».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν διέψευσε το χαρμόσυνο γεγονός και δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».

Για την Αλεξάνδρα Νίκα σχολίασε: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία, γιατί έχει τη δική της διαδρομή, με τις δικές της δουλειές. Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένεια μου να είναι στο Λονδίνο. Δεν είναι ότι αποφεύγουμε τις εμφανίσεις ή τις φωτογραφίσεις, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει τόσο πολύ να κινείται σε δημόσιες εμφανίσεις. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου και να αφιερώνω χρόνο στη δουλειά μου».

Δείτε το σημείο στο 14.18: