Στο ίδιο δημοσιογραφικό λάθος υπέπεσε και η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία χθες, 10 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδειξε εικόνες μέσα από το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλτονκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του σπιτιού του, το βράδυ της Τετάρτης 9/10.

Η παρουσιάστρια του STAR σημείωσε: «Επειδή δεν φαίνεται τίποτα έξω από το σπίτι του, εμείς φροντίσαμε να δουν οι τηλεθεατές πώς είναι μέσα το σπίτι του και μάλιστα η Μαρία Παναγοπούλου επειδή ένας γνωστός της πήγε να το νοικιάσει και έτσι είχε τη δυνατότητα να το βιντεοσκοπήσει. Οπότε έχουμε εικόνα και μέσα από το σπίτι που θα το δείξουμε για πρώτη φορά, αλλά και έξω από αυτό μέσω της Google Earth».

Δείτε το σημείο μετά το πρώτο λεπτό του βίντεο.

Βροχή τα σχόλια στο X κατά της Ζήνας Κουτσελίνη (και του Γιώργου Λιάγκα)

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού: Εσείς οι αρχικανίβαλοι κάνετε λόγο για κανιβαλισμό

Ανάλογες εικόνες μέσα από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ πρόβαλλε και η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού μέσα από τη συχνότητα του Open. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του «Οpen Τώρα» καθώς έλαβε απειλητικά μηνύματα μετά το μήνυμα που έγραψε στο X, λίγη ώρα αφότου είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Στις 18.00 το απόγευμα ο Μπάλντοκ ενημέρωσε άλλο συμπαίκτη του #paofc ότι “I’m killing the vodka”. Ποιον, τι και γιατί οσονουπω…».

«Δεν πτοούμαι από κανέναν ανεγκέφαλο που προσπαθεί να με φοβίζει με κατάρες και με ύβρεις. Το ρεπορτάζ που κάνουμε η ομάδα μου κι εγώ θα γίνεται όπως το κάνουμε πάντα, χωρίς υστερίες, χωρίς υπερβολές, χωρίς εξαρτήσεις και σίγουρα χωρίς φόβο. Θα γίνεται με γνώμονα την ενημέρωση, τα στοιχεία και τη σοβαρότητα που απαιτεί η έρευνα της δημοσιογραφίας» σημείωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Και συνέχισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά γυαλιά και συναισθήματα. Αναφέρομαι σε εσάς, οι οποίοι μας το παίζετε ανθρωπιστές και είστε και οι ίδιοι κάφροι που χυδαιολογείτε εναντίον των παικτών των αντιπάλων. Τους εύχεστε κακιές αρρώστιες και ψόφους όπως και σε εμένα τον ίδιο. Τα έχω συναντήσει τα έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου στα ελληνικά δικαστήρια. Θυμάστε και στην υπόθεση της Πάτρας. Πώς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια όταν εύχεστε να νεκροφιλήσω τα παιδιά μου επειδή μεταφέρουμε ειδήσεις. Δεν θα καμφθώ και πραγματικά σας λυπάμαι».