Αντιδράσεις προκάλεσε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», σχετικά με το σπίτι που νοίκιαζε στα νότια προάστια, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του, το βράδυ της Τετάρτης 9/10.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εστίασε σε πολλές λεπτομέρειες που αφορούσαν το σπίτι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά και οικονομικά στοιχεία του συγκεκριμένου ακινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν λάθος και απολογήθηκε με ένα μήνυμα στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για το θέμα σημειώνοντας ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1 που του μετέφερε την ενόχληση του σταθμού για το γεγονός. Πρόσθεσε επίσης πως το κλίμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» είναι βαρύ λόγω των αντιδράσεων.

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός και ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, απεύθυναν έκκληση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να σεβαστούν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Το ότι είναι λάθος το ξέρει κι ο ίδιος και το είπε γιατί στον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου μένεις στα συλλυπητήρια και σε μία οικογένεια που μένει ακέφαλη κι όχι αν έμενε στα Πατήσια ή στα Σεπόλια. Επειδή ο Γιώργος είναι πολύ ευφυής κι αιχμηρός όταν βρίσκει το λάθος του άλλου και το υποδεικνύει και καλά κάνει. Είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεται εμείς να του υποδείξουμε το λάθος του, το έχει καταλάβει και το ξέρει κι ό,τι έχει να πει θα το πει ο ίδιος» σημείωσε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.