Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν χθες, 25 Σεπτεμβρίου, στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο όπου είχε τραγική κατάληξη, με τη σπουδαία ερμηνεύτρια να καταρρέει επί σκηνής και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει τον θυμό της μέσα από το προφίλ της στο Instagram για τη δημοσιοποίηση του βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας από ανθρώπους που έζησαν από κοντά το περιστατικό.

«Το ότι ανέβηκε το βίντεο με τη Μαρινέλλα να πέφτει στη σκηνή, με κάνει να αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος…. Ντροπή! Αυτό! Τίποτα άλλο» έγραψε στο πρώτο μήνυμα η Μπέττυ.

Ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Και δεν μιλάω για τα sites, είναι αναμενόμενο. Αλλά γι’ αυτούς που ήρθαν να τη δουν και τραβούσαν βίντεο την ώρα που έπεφτε και χωρίς καμία ντροπή μετά το ανέβασαν».

Σημειώνεται ότι η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαρινέλλα συνεργάστηκαν τον χειμώνα που μας πέρασε στο κέντρο «NOX» και συνδέθηκαν στενά. Κατά την άφιξή της στο Ηρώδειο, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε στους δημοσιογράφους: «Ποιος δεν αγαπάει τη Μαρινέλλα; Είναι μία και μοναδική και ανεπανάληπτη».

Δείτε τη στιγμή που η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί από το Ηρώδειο φανερά σοκαρισμένη: