Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως σαν εκπομπή πήραν την απόφαση να μην προβάλλουν το βίντεο που δείχνει τη Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στη σκηνή, σεβόμενοι την ίδια, τη μεγάλη καριέρα της και την κατάσταση της υγείας της.

«Χθες κάναμε μια σύσκεψη σαν εκπομπή οι άμεσα εμπλεκόμενοι και αποφασίσαμε να μην δείξουμε τη στιγμή της κατάρρευσης. Όπως δεν θα θέλαμε ένας δικό μας άνθρωπος να γίνει φέιγ βολάν στο διαδίκτυο την ώρα κατάρρευσης του, έτσι θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και για τη Μαρινέλα. Εδώ σε αυτή την εκπομπή δεν θα την δείτε να πέφτει κάτω και να καταρρέει. Αν θέλετε να την δείτε μπορείτε από τώρα να αλλάξετε κανάλι, ωστόσο ρεπορτάζ θα κάνουμε επί του θέματος, αλλά σε εμάς δεν θα την δείτε να πέφτει κάτω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» ξεκαθάρισε πως αυτή ήταν η απόφαση της δικής της εκπομπής και όχι του Alpha και πως δεν γνωρίζει τι πρόκειται να κάνουν οι υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού.

«Δεν το κάνω για να βγούμε υπεράνω, ούτε τίποτα. Διαφωνώ με όσους λένε ότι το βίντεο της κατάρρευσης είναι ένα στοιχείο του ρεπορτάζ. Δεν είναι ένα στοιχείο που θα κινητοποιήσει κάποιον. Απλά ικανοποιούμε την περιέργειά μας να δούμε πως πέφτει» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.