«Και ποιος του είπε ότι δεν θα πάω; Ακόμα δεν έχει τελειώσει. 22 του μήνα τελειώνει, μπορεί να έχω αφήσει να πάω να δω την τελευταία παράσταση», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος απαντώντας στις πρόσφατες αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχολίασε τα λεγόμενα του Λαμπάτου, ο οποίος ανέφερε πως πλέον εκείνος είναι ο φτασμένος και όχι ο τιποτένιος και ότι τα πράγματα έχουν αντιστραφεί.

 «Πού να ξέρω τι είπε; Φαίνεται ο άνθρωπος θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Τι να σου πω τώρα, δεν ξέρω, δεν έχω κάτι με το παλικάρι. Καλά να είναι, να έχει την υγεία του και να μπορεί να στέκεται όρθιος στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, ο Καπετάνιος είναι Καπετάνιος και έχει την αγάπη του κόσμου που την έχει χτίσει με τα 41 χρόνια που έχω στη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Καπετάνιος.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λαμπάτος

Σε συνέντευξη στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Λαμπάτος είχε δηλώσει για τον Γιάννη Καπετάνιο:

«Μου κάνει εντύπωση ότι ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν στο πλευρό του Μάρκου 20 χρόνια -νομίζω χειμώνα-καλοκαίρι του χρωστάει πολλά σε όλα αυτά τα πράγματα που έχει χτίσει στη ζωή του, δεν έχει έρθει να δει την παράσταση και αυτό μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Ήταν ένας πραγματικά φτασμένος ηθοποιός εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο. Ήρθαν έτσι τα πράγματα για να δούμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες».