Τη δημοφιλή Tik Toker Έλενα Χαραλαμπούδη είχε καλεσμένη στο κανάλι της στο Youtube η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα ακατάλληλα μηνύματα που δέχονται στo Ιnstagram.

Η Mαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι έχει λάβει αρκετά άσεμνα μηνύματα τα τελευταία χρόνια που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και με τόνισε με χιούμορ ότι ευτυχώς τη «θεωρούν γυναίκα».

«Δεν έχεις πάρει d…k pic; Εγώ κατάλαβα τους ποδολάγνους από το Instagram, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Εγώ τα δύο πρώτα χρόνια που το άνοιξα… κανείς. Βέβαια, μετά ανακάλυψα ότι δεν είχα βρει αυτό το βελάκι, που σου δείχνει τα μηνύματα όσων δεν σε ακολουθούν. Άσε μετά που τα άνοιξα τι βρήκα. Εγώ το 2021 άνοιξα τα μηνύματα. Από τότε και για τον πρώτο χρόνο τίποτα. Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d…k pic λίγες. Μου ήρθαν κάποια στιγμή κι είπα δόξα τω Θεώ, με θεωρούν γυναίκα. Εγώ δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή, όταν θα σου έρθει αυτό, έλεγα σε εμένα ποτέ, με βλέπουν αλλιώς γιατί έχω και πολλές γυναίκες που με ακολουθούν. Το 80% είναι γυναίκες και το 20% άντρες» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το απόσπασμα από το 41.55: