Tα γενέθλιά του είχε ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος έγινε 73 ετών.  Ο γνωστός καλλιτέχνης δέχτηκε πολλές ευχές από συνεργάτες, φίλους και θαυμαστές. Φυσικά, δεν θα έλειπαν οι δημόσιες ευχές της κόρης του, Σοφίας, της πρώην συζύγου του, Άννας Βίσση, αλλά και της συντρόφου του, Έλενας Φερεντίνου με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον δύο ετών Φαίδωνα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει παντρευτεί δύο φορές: Tο 1983 με την Άννα Βίσση όπου απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία, και το 2010 με την Αννίτα Πάνια με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Ανδρέα.

Το καυτό φιλί της Έλενας Φερεντίνου με τον Νίκο Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον Νίκο Καρβέλα. «Χρόνια πολλά», έγραψε η Έλενα Φερεντίνου μαζί με μια κόκκινη καρδιά για τα γενέθλια του αγαπημένου της.

Οι δημόσιες ευχές της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση, που διατηρεί άψογες σχέσεις και συνεργάζεται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα με τον Νίκο Καρβέλα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instagram και σημείωσε: «Όλα μου τα χτες, τα αύριο και τα τώρα», που είναι στίχοι από το κομμάτι της «Λόγια και σιώπες», που της έχει γράψει ο συνθέτης, θέλοντας έτσι να τον τιμήσει.