Για το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ηθοποιός περιέγραψε ότι το περιστατικό συνέβη «τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή παράσταση» και έπαιξε κανονικά!

«Έφτιαχνα τη γραβάτα μου και λέει ο Μιχάλης, ο φροντιστής, ότι χτυπάει τρίτο κουδούνι και αρχίζουμε μια πλάκα μεταξύ μας. Κι έτσι όπως κάνω, νιώθω ένα ακόρντο, ένα μούδιασμα στη γλώσσα μου, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι. Κατευθείαν σκέφτηκα “νεύρο που να «ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι δεν υπάρχει άρα είναι κεφάλι. Άρα είναι όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό» είπε ο ηθοποιός.

«Τρέχω στον Άλκη Κούρκουλο και του λέω “παθαίνω εγκεφαλικό” μου λέει “κάτσε κάτω, σήκωσε τα χέρια, χαμογέλα, μια χαρά είσαι”. Πήρα ένα Lexotanil και έπαιξα γρήγορα, 12 λεπτά λιγότερο κράτησε η παράσταση. Αλλά κατά τη διάρκεια και ενώ μου έχει περάσει όλο αυτό, έχω ένα τσιγάρο και πάω να το τινάξω και δεν μπορώ να κάνω την κίνηση και λέω “αν δεν περάσει στα επόμενα αστεία θα σε πιάσει πανικός”. Φωνάζουμε έναν γιατρό, μου λέει ότι θέλει μαγνητική, δεν έπαιξα στη βραδινή παράσταση και πραγματικά ήταν εγκεφαλικό και πρόλαβα τη θρομβόλυση» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο Θοδωρής Αθερίδης, έμεινε 48 ώρες στην εντατική και έπειτα βγήκε και ήταν μια χαρά.