Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επί χρόνια σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπίγκερ.

Το απόγευμα αναμένεται να τελεστεί ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού, ο οποίος συγκεντρώνει στην Πύλο έναν γαλαξία αστέρων του αθλητισμού, της σόουμπιζ, παλιούς φίλους του Γιάννη από τη γειτονιά που μεγάλωσε, τα Σεπόλια, την πρώτη ομάδα του, τον Φιλαθλητικό, και συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς και την Εθνική Ελλάδας.

Παρών στην ιδιαίτερη τελετή αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει δύο ξεχωριστές τελετές, με την πρώτη να πραγματοποιείται το πρωί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη συνέχεια, στις 18:00 το απόγευμα, ο Γιάννης και η Μαράια θα υποδεχτούν τους VIP καλεσμένους τους σε ένα μαγευτικό σημείο στον όρμο της Πύλου.

Η βάση όλων των εκδηλώσεων είναι το Costa Navarino στη Μεσσηνία, εκεί όπου εκλεκτοί καλεσμένοι έχουν καταφθάσει για να τιμήσουν τον Greek Freak και να χαρούν με τη χαρά του, αφού αρχικά πήραν μέρος στο White Party και στο Nigerian Party το βράδυ του Σαββάτου.

Σήμερα το πρωί ο Γουέσλι Μάθιους, άσος των Άτλαντα Χοκς, ο δις πρωταθλητής του NBAΤζρου Χόλιντει των Μπόστον Σέλτικς και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, απόλαυσαν το παγωτό και τα φημισμένα σιροπιαστά γλυκά, γνωστού Ζαχαροπλαστείου κάτω από τα ιστορικά πλατάνια της περιοχής.

Φυσικά και οι τρεις βρίσκονται στην «Αρχόντισσα της Μεσσηνίας» με αφορμή τον υπέρλαμπρο γάμο. 

Άλλωστε και οι τρεις έχουν συνυπάρξει στην ομάδα των «ελαφιών» από το Μιλγουόκι.

Η συνέχεια, το απόγευμα στον όρμο της Πύλου, με πολλές ευχές για βίο ανθόσπαρτο.