Σόφη Πασχάλη και ο σύντροφός της, Νίκος Πάττας, βρίσκονται στο Μπαλί και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε φωτογραφίες τους στο Instagram.

Η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε φωτογραφίες από το Μπαλί στο προφίλ της στο Instagram, σημειώοντας: «Η ζωή είναι δώρο! Το δώρο βρίσκεται μέσα απο το περιτύλιγμα! Έτσι και με τη καρδιά! Για να ζήσεις το δώρο της, χρειάζεται να απελευθερώσεις τον φόβο! Όταν φύγει ο φόβος αυτό που μένει είναι η ελευθερία, τότε ζεις στο παρόν! Αν ζεις τη κάθε σου μέρα σαν να είναι ξεχωριστή, η ζωή θα σου μαγνητίζει το μέσα σου! Αυτό υποστηρίζουν στο Μπαλί. Το λένε κάρμα! Γέλασε, πες τη καλημερα σου με χαρά, να λες παντα αλήθεια στον εαυτό σου, κάθε μέρα να κανεις το σωστό προς εσένα, έτσι θα κανεις κ άλλους ανθρωπους να νιώθουν όμορφα κ αυτό σου επιστρέφεται! Είμαστε εν δυνάμει τα πάντα! Γίνε η εκδοχή της ευτυχίας σου! Εσυ, για εσένα, κ ότι θες θα εμφανίζεται. Ζεις μόνο μια φορά, οπως έχει πει η Μέι Γουέστ, αλλά αν το κανεις καλά, μια φορά είναι αρκετή!».

Η Σόφη Πασχάλη είχε αναφέρει στη κοινή συνέντευξη με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της στο περιοδικο ΟΚ!: «Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν αλλάζει τίποτα με τα χρόνια παρά μόνο το μυαλό μας. Η ωριμότητα είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο και όχι ο αριθμός της ηλικίας του. Ο Νίκος είναι πιο ώριμος και από μεγαλύτερούς του σε ηλικία συντρόφους που θα μπορούσα να έχω. Σημασία έχει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος να μαθαίνει από τα χρόνια του και όχι απλά να τα αφήνει να περνάνε».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κύθνο και μέσα στο πρώτο τρίμηνο της σχέσης του αποφάσισε να συγκατοικήσει.