Η 33χρονη κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα, έκανε στις 26 Αυγούστου μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, σημειώνοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον διάσημο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών.

Δημοσίευοντας δύο τρυφερές φωτογραφίες, η κόρη του Αλέν Ντελόν σημείωσε στα γαλλικά για τον αγαπημένο της πατέρα: «Θα σε κρατήσω κοντά στην καρδιά μου. Για να κάνεις τον φόβο μου να πετάξει μακριά. Μην πεις τίποτα, μην πεις τίποτα, είμαι πολύ καλά… εδώ…Σ’ αγαπώ, το ξέρεις, μόνο εσύ, το ξέρεις. Δεν θα μπορούσα ποτέ… ποτέ να ζήσω χωρίς εσένα. Σ’ αγαπώ, εσύ; Μπαμπά, σε αγαπώ, μπαμπά».

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Ανούσκα Ντελόν να κρατάει τρυφερά το μπράτσο του πατέρα της και να χαμογελάει, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε να του κρατάει το χέρι.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του Αλέν Ντελόν έγινε στις 24 Αυγούστου στο παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί της Γαλλίας, με μόνο 50 προσκεκλημένους, όπως ακριβώς επιθυμούσε. Οι προσκεκλημένοι ήταν πρόσωπα από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού. Επίσης επιθυμία του ήταν να ταφεί δίπλα στους τάφους των 35 σκύλων του, με τους οποίους ήταν εξαιρετικά δεμένος, όπως κι έγινε.

Τα τρία παιδιά του, ο 59χρονος Άντονι τον οποίο απέκτησε ο ηθοποιός από τον γάμο του με την Ναταλί Ντελόν, η 33χρονη Ανούσκα και ο 30χρονος Αλέν Φαμπιέν, παιδιά του Αλέν Ντελόν και της πρώην συντρόφου του, Ροζαλί βαν Μπρέμεν, ήταν στην κηδεία. Μάλιστα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, παρά τις διαφορές τους τους τελευταίους μήνες, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Σημειώνεται ότι ο Αλέν Ντελόν, σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών μέσων ενημέρωσης, αφήνει το 50% της περιουσίας του στην κόρη του Ανούσκα Ντελόν και το άλλο μισό στους δύο γιους του, οι οποίοι είχαν δύσκολες σχέσεις με τον πατέρα τους και περιπέτειες με ναρκωτικά, όπλα και τη δικαιοσύνη.