Λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιου τους Τζακ Μπλους, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ φαίνεται να απολαμβάνουν την νέα τους ιδιότητα ως γονείς και δηλώνουν «πανευτυχείς».

Πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE, ότι τόσο η νέα μαμά όσο και το μωρό είναι «καλά» στην υγεία τους. «[Ο Τζάστιν και η Χέιλι] είναι πανευτυχείς. Το μωρό είναι ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι αξιολάτρευτο και είναι καλά. Και η Χέιλι τα πάει καλά επίσης».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι «προσευχόταν» για να μπορέσει να κάνει οικογένεια, ενώ την ημέρα που πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός ήταν η «καλύτερη ημέρα της ζωής του». «Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσαν πολύ και προσεύχονταν γι’ αυτό. Η ημέρα που έμαθαν ότι η Χέιλι ήταν έγκυος ήταν η καλύτερη που υπήρξε ποτέ για τον Τζάστιν. Ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος. Ήταν μια μεγάλη γιορτή γι’ αυτούς», ανέφερε.

Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε τα νέα της γέννησης του μωρού του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, 23 Αυγούστου. «Καλώς όρισες σπίτι Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ», έγραψε ο Καναδός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια «likes».

Πηγή: AΠΕ