Η αίτηση που έκανε τον Μάιο η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, να αφαιρέσει το επίθετο του πατέρα της, έγινε δεκτή. Η απόφαση της Σιλό έρχεται μετά την έντονη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η ίδια θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα της.

Η δικαστική απόφαση, σύμφωνα με το Page Six, δείχνει ότι ένας δικαστής υπέγραψε την αλλαγή το πρωί της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Το όνομά της άλλαξε από Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ σε Σιλό Νουβέλ Τζολί.

Τα έγγραφα για την αλλαγή του ονόματος της Σιλό κατατέθηκαν τη μέρα που έγινε 18 ετών και η ίδια πλήρωσε δικηγόρο για να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Μια πηγή δήλωσε για το περιστατικό: «Η Σιλό προσέλαβε δικό της δικηγόρο και πλήρωσε η ίδια, η Άντζι δεν το γνώριζε και δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Αλλά, αν ρωτάτε αν αυτή η απόφαση συνδέεται με το ιστορικό κακοποίησης ή την παραβίαση των δικαιωμάτων της Σιλό, ναι, αυτό είναι μέρος του θέματος».

Θυμίζουμε ότι η Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ είναι η πρώτη βιολογική κόρη του πρώην ζευγαριού. Tα 16χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ είναι επίσης τα βιολογικά παιδιά των ηθοποιών. Το πρώην ζευγάρι έχει υιοθετήσει επίσης τον 23χρονο Μάντοξ, τον 20χρονο Παξ και την 19χρονη Ζαχάρα.