Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα ζευγάρι ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό στα τέλη της δεκαετίας των ’90s και στις αρχές των ’00s και ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν. ιντριγκάρει ακόμη και μέχρι τις μέρες μας.

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ ξεκίνησαν να έχουν κοινές εμφανίσεις το 1998 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες φήμες που ήθελαν την σχέση τους να περνάει κρίση κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2005, όταν ήρθε ο χωρισμός.

Αιτία που το ζευγάρι Πιτ – Άνιστον έφτασε στον χωρισμό ήταν η Αντζελίνα Τζολί κάτι που σύμφωνα με την αποκάλυψη της Κόρτνεϊ Κοξ, η Τζένιφερ Άνιστον ήδη γνώριζε. Την αποκάλυψη, όπως αναφέρει το Ladbible, την είχε κάνει ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ στην Άνιστον κάτι που φαίνεται να εκπλήσσει πολλούς, αφού για αρκετά χρόνια η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού δεν το είχε αποκαλύψει.

Η ίδια μάλιστα κάθε φορά που γινόταν αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα απαντούσε συμβολικά «Είναι απλά κουραστικό και παλιό. Είναι σαν ένα παλιό ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια. Ας αγοράσουμε ένα νέο ζευγάρι λαμπερά παπούτσια».

«Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε κάποια σωματική επαφή, αλλά νομίζω ότι τον έλκυε. Υπήρχε μια σύνδεση και ήταν ειλικρινής γι’ αυτό με την Τζεν. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλους ανθρώπους, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής σχετικά με αυτό. Ήταν μια έλξη, την οποία πάλεψε για ένα χρονικό διάστημα», είχε πει χαρακτηριστικά η Κόρτνεϊ Κοξ.