Ένα μήνυμα από την Ουγκάντα, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής με τον Γιώργο Μαυρίδη, έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Η νέα εκπομπή θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, με τους δύο παρουσιαστές να συνεχίζουν τα ταξίδια που τους έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλείς πριν μερικά χρόνια, μέσω της εκπομπής «World Party».

Στη νέα τους ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία θα έχει τίτλο «S&G tour», Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτονται διάφορα μέρη του κόσμου, και μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις εμπειρίες τους.

Πρώτη τους στάση, η Ουγκάντα της Αφρικής, με τον Γιώργο Μαυρίδη να δημοσιεύει στο Instagram μία φωτογραφία δύο ντόπιων παιδιών που ποζάρουν χαμογελαστά στον φακό και τον Σάκη Τανιμανίδη να απευθύνεται σήμερα στους διαδικτυακούς του φίλους, μετά από απουσία αρκετών ημερών από τα social media.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι ότι έχουμε ξεκινήσει την καινούργια μας ταξιδιωτική εκπομπή με ένα… άλλο παιδί, τον Γιώργο. Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές και τόσο συμπιεσμένες, που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο» σημείωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε το βίντεο του συζύγου της από την Ουγκάντα, γράφοντας: «Μου λείπεις, σε αγαπώ. Αλλά ανυπομονώ να δω πάλι το απόλυτο travel show».

Στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Αν, πόσο μου λείπεις» έγραψε.