Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη άναψε φωτιές με νέα ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κρήτη όπου κάνει τις διακοπές της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την παραλία που επισκέφθηκε.

Η ίδια πόζαρε με ένα καπέλο και το μαγιό της ενώ από πάνω φορούσε ένα αέρινο καφτάνι / κιμονό που συνέθετε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό με το κύμα της θάλασσας να σκάει στα πόδια της.

Η 54χρονη γυμνάστρια στο μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία θέλησε να περάσει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο για τη σημασία του να μη νιώθουμε ντροπή για το σώμα που διαθέτουμε. 

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη

«Το post αυτο ειναι με αφορμη καποια μηνυματα σας λογω καλοκαιριου ! Την επόμενη φορά που θα πεις ‘ντρέπομαι για το σώμα μου’, αναρωτήσου μήπως τελικά η ντροπή που νιώθεις, είναι υπό τον έλεγχο σου;

Τι δεν είναι υπό τον έλεγχο μου;

* Ο σωματότυπος μου, τα γονίδια μου, και ο μεταβολισμός που κληρονόμησα
* η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμενα
* τα γούστα ή/και τα κόμπλεξ των άλλων ανθρώπων
* πολλές φορές η σύγκριση με αλλους !
Τι είναι υπό τον έλεγχο μου;
* πως επιλέγω να διαχειριστώ το σωμα μου (άσκηση, διατροφή, φροντίδα ,καλλυντικη περιποιηση !
* η γνώμη που έχω εγώ για το σώμα μου (αποδοχή των ατελειών μου ) & πως θα τα βελτιωσω και το πώς αντιδρώ στις απόψεις των άλλων για εμένα!

Και το πως ορίζω την προσωπική μου αξία (με μεζούρες, ζυγαριες και μονάδες μέτρησης βάρους; ή με πιο εσωτερικά στοιχεία όπως η ποιότητα του χαρακτήρα μου ,το βάθος της ψυχή μου και την βελτιωση του σωματος μου, της εμφανισης μου με ισορροπια ;» γράφει χαρακτηριστικά.