Τα απομνημονεύματα της Μπρίντνεϊ Σπίαρς «The Woman In Me» πρόκειται να διασκευαστούν για τον κινηματογράφο.

Η Universal Pictures απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου σε έναν πόλεμο προσφορών σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου μετά την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία, με τον σκηνοθέτη του «Wicked» Τζόναθαν Μάρεϊ Τσου και τον παραγωγό Μαρκ Πλατ να φέρονται οι επικρατέστεροι για να συμμετάσχουν στην ταινία, σύμφωνα με το Variety.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι εργάζομαι σε ένα μυστικό πρότζεκτ με τον #MarcPlatt», έγραψε. «Έκανε πάντα τις αγαπημένες μου ταινίες… μείνετε συντονισμένοι» σημείωσε.

Το βιβλίο «The Woman In Me» γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του και έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ και ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα του στα βιβλιοπωλεία. Εν τω μεταξύ, το ηχητικό βιβλίο – με αφήγηση από τη σταρ του Χόλιγουντ Μισέλ Ουίλιαμς, με εισαγωγή από την Σπίαρς είναι εκείνο με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster.

Τα απομνημονεύματα περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές αποκαλύψεις από την καριέρα και τις σχέσεις και την περίοδο 13 χρόνων που ο πατέρας της είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Η τραγουδίστρια έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει και δεύτερος τόμος των απομνημονευμάτων της.