Μετά το «βελούδινο», όπως το αποκάλεσαν, διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαδάκη στα επαγγελματικά, η Μαρία Ανστασοπούλου φαίνεται πως βιώνει και έναν χωρισμό στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του ενθέτου Secret των Παραπολιτικών που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φέρεται να ακολουθεί πλέον δρόμους χωριστούς με τον επί χρόνια σύντροφο και συνάδελφο της, Γιάννη Κολοκυθά.

Οι δυο δημοσιογράφοι υπήρξαν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στο ραδιόφωνο μιας και για μια σειρά ετών, από τον ΣΚΑΪ και ύστερα στον Real fm, αποτελούσαν τα «Παιδιά της αλλαγής» στην καθημερινή ζώνη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολύ πρόσφατα αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του. Οι ψίθυροι από το περιβάλλον τους, όμως, κάθε άλλο παρά κακοπροαίρετοι είναι, καθώς το «διαζύγιο» χαρακτηρίζεται ως άκρως πολιτισμένο. Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και δεν ήταν και στα άμεσα σχέδιά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαρία Αναστασοπούλου άφησε το κοινό τους σπίτι στα βόρεια προάστια και μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη.