«Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky.

Μιλώντας στην εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube, αρχικά είπε: «Δεν φοβάμαι να παίξω μπροστά σε 25.000, αλλά δεν θα μπω σε ασανσέρ στην Ελλάδα. Έχω κλειθροφοβία, το να μην μπορείς δηλαδή να φύγεις από τον χώρο. Σε αεροπλάνα μπαίνω».

Μάλιστα, στη συνέχεια, μίλησε για την ψευδοδυσφαγία που πάσχει η οποία εμφανίστηκε, μετά από κάποιες κρίσεις πανικού.

«Έχω ψευδοδυσφαγία, ήταν αποτέλεσμα των κρίσεων πανικού. Υπάρχει η δυσφαγία και η ψευδοδυσφαγία. Η ψευδοδυσφαγία είναι εγκεφαλική στο κεφάλι σου και η δυσφαγία έχει να κάνει με τους μύες της κατάποσης. Τα συμπτώματα και των δύο είναι τα ίδια», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Για το πώς αντιμετωπίζει τα παραπάνω προβλήματα είπε πως: «νιώθω ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να έχεις άτομα που σε αγαπάνε δίπλα σου. Το δεύτερο είναι σταδιακά να εκθέτεις τον εαυτό σου στους φόβους σου και το τρίτο είναι το για ποιον λόγο είναι εκεί. Κάτι προσπαθεί να σου πει ο οργανισμός σου, κάποια αλλαγή ζητάει».

«Ξεκινάει από μικρή ηλικία, είχα βαριές αλλαγές, όχι διατροφικές. Πάθαινα αναφυλαξίες. Μου βγήκε στα 12-13 και με ταλαιπώρησε μέχρι τα πρώτα χρόνια μου ως ενήλικας. Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου. Με συμμάζεψαν, είχα μεγάλη άγνοια κινδύνου, έκανα ασταμάτητα μ… σαν άνθρωπος και μου έβαλαν φρένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky.