Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Σολωμού στο Youtube και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Πασχάλη Τερζή αλλά και με την Ελένη Μενεγάκη

«Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν σε ένα βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή, τότε που ήταν μόδα να κάνουμε οι ηθοποιοί βίντεο κλιπ. Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και έκανα το βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Φαντάσου” του Πασχάλη Τερζή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Σε αυτό ήμουν εγώ και η Ιωάννα Λίλη. Τότε νομίζω πως είχε βγει μόλις Playmate και το βίντεο κλιπ είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε κάνει βίντεο κλιπ για τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα και ήταν πολύ πιο ποιοτικός, “έχω κάνει Νταλάρα” και τέτοιες μπούρδες της εποχής» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Λίγο πριν από αυτό είχα κάνει και μια μεγάλη εμφάνιση ως φωτομοντέλο στον “Πρωινό Καφέ” με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρόδο, όπου είχε τραγουδήσει ο Λάμπης Λιβιεράτος. Θυμάσαι κάποτε που πήγαιναν τα πρωινάδικα στα νησιά με καπελαδούρες, καναπέδες, μικρόφωνα και τα λοιπά; Τότε θυμάμαι πως δούλευα σε ένα μπαρ, 16 – 17 χρονών, είχε έρθει ο στιλίστας του “Πρωινού Καφέ” και μου είπε “θέλεις να βγάλεις 80.000 δραχμές;”. 80.000 δραχμές ήταν τότε πολύ καλά λεφτά και λίγο πιο πριν έπαιρνες και αυτοκίνητο» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Δεν με νοιάζει αν βρει κανένας αυτό το αρχείο, γιατί είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Για καιρό αυτά ήταν λίγο ταμπού, “μην τα πεις” και η κουλτούρα και αυτά. Ήταν όμως δουλειά, 17 χρονών, που σου είπαν να την κάνεις για αυτά τα λεφτά. Έκανα πασαρέλα με ρούχα, τζελ στο μαλλί από αυτό το βαζάκι με τη χτένα, γυαλί, σακάκι, γυμνός από μέσα και άτριχος τότε, παντελόνι και ξυπόλητος» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε το σημείο στο 4:00: