Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του στην σειρά «Το Ναυάγιο» αλλά και στο λόγο που δεν επισκέπτεται όσο συχνά θέλει τους γονείς του.

«Τηλεόραση έχω να κάνω από το Ναυάγιο. Πνίγηκα, πάει τελείωσε. Ακόμα περιμένουν ότι θα με βρουν κάπου με μούσια, αλλά δεν παίζει αυτό να συμβεί. Κι αρκετός κόσμος γράφει: «θέλω να γυρίσουν τα γλυπτά του Παρθενώνα κι ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο Ναυάγιο. Αυτή ήταν μια πρόταση που δέχτηκα από τον Σέργιο Κωνσταντινίδη και είχε να κάνει με κάτι που εγώ αγαπώ να μου συμβαίνει. Είπα “ας πάρω αυτόν τον ήρωα” και μου είπαν “μα είναι λίγα τα επεισόδια”. Είπα ακόμα καλύτερα γιατί δεν θα πιστέψει κανένας ότι πέθανα. Οπότε αυτό κάνει κι ένα σχετικό κόλπο. Υπήρχε και το πρακτικό μέρος. Εγώ έπρεπε να τελειώσω τα γυρίσματα το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μπω στις πρόβες του Αρτούρο, γιατί μαζί δεν θα μπορούσα να το βγάλω, δεν θα γινόταν. Είχα και το θέμα με το ξύρισμα του μαλλιού για την παράσταση, οπότε πήρα αυτό, τον πνιγμό…», είπε για τον ρόλο του που ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα στη σειρά.

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ο λόγος που δεν επισκέπτεται όσο συχνά θέλει τους γονείς του στη Ρόδο

«Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο, που μου έρχεται το 1/3. Πρέπει να πληρώσω και ξενοδοχείο για να δω τους γονείς μου, δεν χωράμε. Το δωμάτιο που είχε 4 παιδάκια, τώρα έχει γίνει κάτι άλλο και δεν χωράει ένας άνθρωπος τεράστιος 45 χρονών» είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων. Το Πάσχα είναι μία ωραία εποχή, αλλά και πάλι είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ ακριβά και δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα, αλλά με το 1/3 πήγα Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο κι αυτό είναι ντροπή!» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.