Αυλαία έριξε ύστερα από τρία χρόνια ο «Σασμός», με τον γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ να επισφραγίζει το πολυπόθητο σμίξιμο ανάμεσα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, οι πρωταγωνιστές χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές στιγμές, με τον «Μαθιό» και τη «Βασιλική» να είναι από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος μέσα από τον «Σασμό» ήρθαν πολύ κοντά, έχοντας μαζί πολύ τρυφερές και ερωτικές σκηνές στην πετυχημένη σειρά του Alpha. Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν τόσο δυνατή στα γυρίσματα της σειράς, που η έλξη ανάμεσά τους ήταν αναπόφευκτη. Δημοσιεύματα και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών θέλουν τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, με τους ίδιους να μην το έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει. Οι δύο ηθοποιοί είναι διακριτικά μαζί, απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό.

Οι πρώτες φήμες ότι οι δύο πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από μερικούς μήνες, όταν σχεδόν ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνουν διαζύγιο από τους Έλενα Μαυρίδου και Γιάννη Νταλιάνη. Μάλιστα, αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η Έλενα Μαυρίδου είχε κάνει unfollow τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο στο Instagram.

Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Νταλιάνης, Έλενα Μαυρίδου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων. Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί δίνοντας αφορμή να ενταθούν οι φήμες ότι είναι σε σχέση.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος - Αλίνα Κωτσοβούλου

Πάντως, σε πρόσφατη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανακοίνωσαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στην παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου» στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. Πρόκειται για ένα έργο που έχει ως επίκεντρο τη θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών: του Chopin και της Σάνδη.

«Έχουμε δεχτεί προτάσεις να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί. Εμείς όμως θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που θα μας εκφράζει και τους δύο, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ουσιαστικό και να είναι εξίσου δυνατό όπως αυτό που κάναμε στον Σασμό», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να συμπληρώνει: «Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα. Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται πολύ περίεργο».

Πάντως, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στηρίζει τον Δημήτρη Λάλο σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. «Σίγουρα θα είναι εκπληκτικός», έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο προφίλ της στο Instagram για τον νέο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ο Τιμωρός». Με αφορμή το τρέιλερ της νέας σειράς του Αlpha, η ηθοποιός αποθέωσε τον Δημήτρη Λάλο προσθέτοντας «O καλύτερος».