Μια μέρα πριν την οριστική αυλαία για την καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου βρέθηκαν καλεσμένοι της Ναταλίς Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται». Μέσα σε όλα, δε, το δημοφιλές πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναφέρθηκε στο απρόσμενο τέλος του Μαθιού αλλά και το ευρύτερο φινάλε του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον θάνατο του Μαθιού, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτές οι λεπτομέρειες, οι πραγματικές μικρές λεπτομέρειες στη ζωή που μας δείχνουν πραγματικά αυτό που χάνουμε. Περισσότερο από τα γενικά, μεγάλα λόγια. Ένα απλό πράγμα, μια απλή εικόνα, αυτό που θα χάσω. Εγώ που θα χάσω αυτόν που θα μου λέει αυτό (σ.σ. «σου πάνε τα μαλλάκια σου έτσι» είπε ο Μαθιός στα τελευταία του λόγια). Είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα σ’ αγαπώ και τώρα συγκινήθηκα και γω που το είδα».

«Εμείς δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι έχουμε τελειώσει. Πραγματικά, να παίξει και το αυριανό επεισόδιο και σιγά σιγά να αρχίζουμε να το πιστεύουμε. Γιατί μπήκε ο Σασμός στη ζωή μας, γνωρίσαμε ανθρώπους, μάθαμε πολλά πράγματα για την υποκριτική, μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σοβαρές σκηνές με πολύ βάθος. Για καλή μας τύχη βρεθήκαμε σε αυτό το καράβι και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Λάλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα που όλοι λένε «δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι σαν να βρήκε ευκαιρία ο κόσμος να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά, από την άλλη, όταν το άκουσα και γω είπα κάπως «ρε γαμ…, γιατί να πεθάνει αυτός ο άνθρωπος;». Αυτό όμως είναι πιο τραγικό από το να πήγαινε φυλακή».