Αυλαία έριξε η εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να ευχαριστεί τον Θοδωρή Κυριακού, τον ΑΝΤ1, τους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη Λίτσα Πατέρα.

Από το φινάλε ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρή η απουσία της αστρολόγου Λίτσας Πατέρα, η οποία σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Είμαστε μια οικογένεια εδώ, ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές και αυτό θα δείτε και του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί αυτή είναι μια παρεμβατική εκπομπή και δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει να προστατεύσουμε κάποιον. Ευχαριστώ την ιδιοκτησία του σταθμού που αφήνει ελεύθερη την εκπομπή. Να ευχαριστήσω την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα στην ελληνική τηλεόραση. Να ευχαριστήσω τη Λίτσα την Πατέρα, ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν μαζί της τόσα χρόνια. Ευχαριστώ όλους όσοι είχατε προτάσεις που μείνατε εδώ» είπε αρχικά.

«Αυτό που ζήσαμε φέτος ήταν μοναδικό και αποτυπώθηκε και στα νούμερα. Η διαθεσιμότητα στην πρωινή ζώνη είναι 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι. Από αυτούς πάνω από 800 χιλιάδες είδαν την εκπομπή έστω και ένα λεπτό. Η πρωτιά είναι εμφατική για αυτή την εκπομπή. Και το κανάλι είναι ευχαριστημένο» ανέφερε για τα νούμερα της τηλεθέασης και κατέληξε: «Να ευχαριστήσω τον ανταγωνισμό, τα παιδιά στον ΣΚΑΪ, την Κατερίνα, τη Δανάη, τα παιδιά στο Star, κάνουν καλές εκπομπές όλοι. Όσο εσείς είστε καλοί κάνετε κι εμάς καλύτερους».