H Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία «Iris» που προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις.

«Είμαι νοικοκυρά και προσπαθώ ως μητέρα, όπως όλες οι μαμάδες. Ως μαμά προσπαθώ πολύ, πλένω, μαγειρεύω. Μετά τα 18 θα σου πουν τα ίδια τα παιδιά αν είμαι καλή μαμά. Όλα τα κάνω, εκτός από το σιδέρωμα. Προτιμώ να κάνω γενική στο σπίτι από το να κρατήσω σίδερο» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Είναι πολύ τιμητικό και συγκινητικό που είμαι υποψήφια. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι ανάμεσα σε τόσους σημαντικούς ηθοποιούς. Τεράστια τιμή και έκπληξη. Σε αυτή τη δημοκρατική ζωή που ζούμε και στην εποχή των social media, ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, γιατί την πιστεύει και όχι απαραίτητα για να σου κάνει κακό. Αξιολογώ όλα τα σχόλια και τα καλά και τα αρνητικά, κάποια με αφορούν και κάποια όχι. Όλα με αφορούν και τα αξιολογώ» σημείωσε η Βίκυ Καγιά για την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία «Iris», όπου διεκδικεί τον Α’ γυναικείο ρόλο για τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη.

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση, η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω κάποιο πλάνο για την τηλεόραση. Όταν κάτι προκύψει και είναι το σωστό για μένα, φυσικά και θα σας το πω. Δεν θα το κρατήσω μυστικό για μένα».