Η Κατερίνα Σαλακά κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Η life coach που έχει γίνει viral με τα βίντεο αυτοδιάθεσης και αυτοβελτίωσης στα social media μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να ντύνεται με χρωματιστά ρούχα, αλλά και το πώς ένιωσε όταν τη μιμήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θα πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν στα social media. Νεότερη ντυνόμουν με μαύρα σε σημείο που με έλεγαν “μαύρος πάνθηρας”. Μου άρεσε πολύ να ντύνομαι με μαύρα, ήταν και μια εύκολη επιλογή. Αργότερα κατάλαβα ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι θες να περνάς απαρατήρητος και ότι δεν έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου και υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο. Όταν έκανα τη δουλειά με τον εαυτό μου, όταν τα άλλαξα όλα, όταν δεν ήθελα να περνάω απαρατήρητη, να είμαι αόρατη και να απολαμβάνω τη ζωή, να το χαίρομαι με τα ρούχα μου, έβαλα χρώματα»», είπε αρχικά η Κατερίνα Σαλακά.

«Δεν είναι κάποιος σαν τον Τάκη Ζαχαράτο, είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Πέρυσι που έκανε το πρώτο βίντεο και το είδα τυχαία, δεν το πίστευα στην αρχή. Μετά νομίζω ότι για μια ολόκληρη μέρα έκλαιγα από συγκίνηση. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όταν άκουσα το δεύτερο βίντεο του Τάκη ήμουν πιο συγκρατημένη και έπρεπε να το διαχειριστώ. Όταν ξαναείδα τη συνέντευξη σε εσάς, ξανά τα ίδια!», ανέφερε η γνωστή life coach.