Η Νανά Παλαιτσάκη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, περιέγραψε τη δική της ιστορία κακοποίησης από σύντροφό της το 2021.

«Έχω υποστεί κακοποίηση από σύντροφό μου και προχτές είχα το τέταρτο δικαστήριο, όπου ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από μένα κακοποίηση μια γυναίκα. Είναι κατά συρροήν και είναι έξω. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας τον τρόμο και τον φόβο ενός ανθρώπου όταν απειλείται και εκβιάζεται και όταν προσπαθεί να βρει το κουράγιο να θυμηθεί ξανά τα γεγονότα που συνέβησαν και βρέθηκε σε εκείνη τη θέση. Εγώ υπέστη ενδοοικογενειακή βία. Το αποτέλεσμα ήταν στο εφετείο ο κατηγορούμενος να καταδικαστεί. Η διαδικασία ήταν εξαντλητική για μένα, όπου αν δεν έχεις υπομονή και χρήματα διασύρεσαι» σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Βρέθηκα να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλυτη για να πάω στο αστυνομικό τμήμα νύχτα, όπου έπρεπε να περιμένω μιάμιση ώρα μέσα στο κρύο επειδή ήταν χειμώνας και έπρεπε να περιμένω να τελειώσει η ανάκριση μιας άλλης υποθέσεως. Στείλαμε εξώδικο για να απομακρυνθεί από το σπίτι, παρουσία αστυνομικού. Ήρθε στο κανάλι όπου εργαζόμουν, με κλείδωσε στο γραφείο και άρχισε να απειλεί. Με κλώτσησε μέσα στο γραφείο, φώναξα την άμεση δράση» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Είναι δύσκολο γιατί είστε πρωινή εκπομπή. Πήρε βράδυ την ξαδέρφη μου που με έψαχνε και της είπε που θα βρει το κεφάλι μου. Η ξαδέρφη μου φοβόταν ότι δεν θα με βρει ζωντανή. Καταδικάστηκε στις 03/06 για την κακοποίηση της άλλης κοπέλας με ένα χρόνο φυλακή και πρέπει οπωσδήποτε να μπει μέσα για ένα μήνα. Είναι κατά συρροή κακοποιητής. Εκτός αυτών που είχαν συμβεί, εγώ κλήθηκα να απολογούμαι όταν ο συγκεκριμένος έβγαινε κι έκανε δηλώσεις στα κανάλια κι έπρεπε εγώ να στείλω 75 εξώδικα γιατί η προδικασία ήταν απόρρητη. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, έπρεπε να έχω την ψυχική ηρεμία να μιλώ με τη δικηγόρο μου γιατί η κατάσταση δεν ήταν έτσι όπως έβγαινε κι έλεγε ο συγκεκριμένος» ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος.